В робочі дні 9:00 до 18:00

30.06.2021
1790

Правила підбору магнітного тримача для мобільного телефону

ті, хто проводить багато часу за кермом свого або службового авто, добре знають, наскільки незручно (а іноді і небезпечно) буває діставати телефон, відповідаючи на дзвінки і повідомлення. Ще складніше доводиться водіям, коли необхідно терміново відкрити якусь програму – наприклад, уточнити маршрут, звірившись з віртуальною картою, або дізнатися погоду на найближчі години. Тому для підвищення комфорту і забезпечення безпечної їзди рекомендують використовувати спеціальні пристосування.

найпростіший і доступний спосіб — придбати «вухо»: мініатюрний навушник, який кріпиться за допомогою спеціальної дуги, або вкладається в вушну раковину. Список його функцій обмежений, зате він дозволяє завжди бути на зв'язку. Гідною альтернативою йому виступають Автомобільні тримачі для засобів зв'язку, які зазвичай встановлюють прямо на «торпеді» або кріплять на приладовій панелі. Перші моделі були забезпечені автоматичними затискачами на пружинах. На зміну їм прийшли більш зручні магнітні варіанти.


як це працює?

корпуси в сучасних смартфонах роблять з легких, але досить міцних сплавів або полімерів. Тому принцип дії утримувача простий. Він примагнічує телефон до стаціонарної платформи, надійно утримуючи його в нерухомому положенні.

якщо корпус зроблений з пластика, прямо на нього або на чохол наклеюють тонку металеву пластину, яка буде притягуватися до власника. Зазвичай вона продається в комплекті з основним аксесуаром, проте можна знайти і окремі вироби.

платформи бувають стандартними (з фіксованим положенням) і рухливими. В останніх є невеликий шарнір, що дозволяє вручну регулювати кут повороту і нахилу. Таким чином, Користувач може підлаштовувати конструкцію під себе, виставляючи його в потрібному положенні.

телефон, закріплений у тримачі, дозволяє виконувати будь-які операції:

  • читати і відповідати на повідомлення, що висіюються на сенсорному дисплеї.
  • здійснювати і приймати дзвінки, включивши гучний зв'язок або бездротову гарнітуру.
  • слухати музику і переглядати відео під час простою авто.
  • користуватися спеціальними програмами і додатками, і т. п.

корисно знати: при бажанні ви можете вибирати будь-яке зручне місце для установки сучасного магнітного тримача. Наприклад, прикріпити його на сонцезахисний козирок, розташований під стелею, над кріслом водія. Якщо ви хочете закріпити аксесуар на вентиляційній решітці або в отворі під магнітолу, вибирайте моделі зі спеціальним кріпленням.

переваги фірмових виробів

брендові магнітні тримачі для мобільних телефонів мають ряд переваг:

  • Висока якість & mdash; досягається завдяки добірним матеріалам, використовуваним при виготовленні.
  • Висока потужність тяжіння металевих предметів до власника.
  • стійкість до вібрацій і розмагнічування.
  • стильний зовнішній вигляд і компактні розміри.
  • тривалий термін експлуатації (до 8-10 років і більше).

найкращими визнані Автомобільні тримачі з 4 магнітами (2 по 2), проте зустрічаються і інші конструкції. Одна і та ж модель може успішно використовуватися для фіксації різних версій і моделей телефонів.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.