В робочі дні 9:00 до 18:00

30.06.2021
1771

Рекомендації по підбору портативних колонок

сьогодні багато користувачів віддають перевагу компактній акустиці, а не громіздким акустичним системам. Портативні колонки — універсальне рішення, в якому поєднуються досить висока якість трансляції звуків, широкий діапазон, надійність і простота експлуатації, а також прийнятна вартість. Завдяки вбудованому акумулятору вони здатні працювати до 10 годин, і заряджатися через USB-шнур, не вимагаючи покупки автономних джерел живлення. Ось кілька підказок по підбору таких аксесуарів.

основні рекомендації

перш ніж купувати портативну колону, подумайте, де і яким чином ви станете її використовувати. Більшості користувачів такі пристрої потрібні для прослуховування улюбленої музики, перегляду фільмів і організації приємного дозвілля. Такі аксесуари незамінні в умовах обмеженого простору, де немає можливості встановити і підключити величезний саб або Підсилювач. А також користуються популярністю у людей, які ведуть активний спосіб життя: компактні варіанти можна взяти з собою куди завгодно — на пляж, пікнік, дачу, в машину і т. п.


основні характеристики портативних колонок такі:

  • зовнішнє оформлення, форма і розмір (довжина, ширина, висота).
  • Конструктивні особливості. Існують моделі, які можна встановлювати на будь-якій горизонтальній поверхні. Крім них, випускають також вироби з додатковими кріпленнями.
  • якість звучання & mdash; залежить від кількості каналів і частотного діапазону.
  • ємність акумуляторної батареї (рівень заряду). Впливає на тривалість безперебійної роботи і максимальну гучність, з якою можна слухати музику. Найпотужніші варіанти дозволяють влаштовувати запальні вечірки з компанією друзів.
  • Тип підключення і передачі сигналів. Величезним попитом користуються бездротові портативні колонки, що працюють через Bluetooth або Wi-Fi, де мінімально допустимий радіус дії набагато більше. Їх можна приєднувати безпосередньо до смартфону. Класичні провідні пристрої сьогодні відходять на другий план.
  • кількість і тип роз'ємів. Показує практичність аксесуара. Деякі колонки & laquo;вміють & raquo; зчитувати аудіозаписи прямо з флешки, а також транслювати передачі з обраної FM-хвилі.

управляти портативними аксесуарами можна за допомогою кнопок або міні-панелі, розташованих прямо на корпусі. У моделях останнього покоління передбачено дистанційне включення через спеціальну програму, яку потрібно завантажити і запустити на смартфоні (як в системі «Розумний будинок»).

тим, хто збирається придбати портативні колонки і використовувати їх на відкритому повітрі, варто подумати над додатковим захистом від попадання пилу і вологи всередину. Про її наявність можна дізнатися за спеціальною буквеної маркування, яку проставляють виробники.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.